06.08.2014 16:46

A - tým FC Chýnov 3:1 FK Rašelina Soběslav

    V pátečním přípravném utkání, (pro hosty to již byla generálka na první mistrovské utkání v KP, kdy se střetnou v sobotu na domácím stadiónu se Sp. Písek – B), se představili domácí fotbalisté ve velmi dobrém světle a po dobrém výkonu ve všech řadách a zcela zaslouženě nad soběslavským favoritem zvítězili.

    Chýnovu dokonale vyšel úvod zápasu a v 8. min. po dvou střelách na branku soupeře již vedli 2 : 0, když se nejprve ve 3. min. trefil po krásné přihrávce Sedlatého Doubrava a o 5. min. později skóroval Vl. Hruška, když mu servíroval gólovou přihrávku střelec první domácí branky. Hosté odpověděli v 11.min. posilou z Dolního Bukovska Dalipim, který přesnou střelou zakončil rychlý brejk T. Mazoucha. Domácí však pokračovali i nadále v aktivní a rychlé kombinační hře a v poslední době probuzený střelec Vl. Hruška pohotově zvýšil v 17. min. vedení domácích již na 3 : 1. Po té se přelévaly akce na obou dvou stranách, více vyložených příležitostí měli domácí fotbalisté, ale i chýnovský brankář Průša musel několikrát předvést své umění.

Ve druhém poločase se hosté snažili s výsledkem něco udělat, ale pozorně bránící domácí jim již skórovat nedovolili a připsali si tak cenný skalp účastníka krajského přeboru. Domácí celek však trápí jiný problém a to je před nastávajícími mistrovskými boji v I.A třídě dosud velmi úzký hráčský kádr.

Sestava FC Chýnov : Průša – Hruška J., Hruška Václ., Chotovinský, Zadražil K. – Sedlatý, Hlinka, Zadražil Václ., Kvasnička – Hruška Vl., Doubrava (střídal Mládek)

Trenér Kačur

Sestava FK Rašelina Soběslav : Hnilička – Maršík, Janoušek M., Holub, Hromada – Mazouch T., Peltán, Mazouch M., Boháč, Janoušek P. - Dalipi. (střídali Petrů, Janovský, Doležal a Novák) 

Trenér Hájič.

 

Rozhodčí Dvořák J. 

50 diváků.

—————

Zpět


Kontakt

FC Chýnov

Rok založení - 1933
Barvy oddílu - Modrá a bílá
Chýnov - Sportovní 263
391 55