16.02.2014 15:45

16.kolo FC Chýnov 2:0 Bernartice

Sestava: Průša - Chotovinský, Hlinka, Doubrava, Břenda - Hruška Vl., Hňup, Šmíd, Mládek - Bartáček, Hruška V.

Střídali: Lála, Hruška J., Sedlatý

Branky : Bartáček, Hňup

 

    Utkání jsme začali zbytečně nervózně a tato nervozita se nás držela prakticky celý zápas. Zvlášť v prvním poločase jsme kazili neuvěřitelné množství přihrávek. V obranné fázi jsme špatně přebírali hráče a soupeře pustili do několika vyložených příležitostí. Naštěstí hosté neměli v koncovce přesnou mušku nebo zakročil pozorný Průša. Celkově byla naše hra velmi neurovnaná, ale naštěstí jsme dokázali dát dvě branky. První připravil Dominik Šmíd, když po samostatném průniku Bernartickou obranou předložil míč před prázdnou branku Bartáčkovi. O druhou se postaral ve 30 minutě Karel Hňup, který potrestal špatný odkop brankáře Fučíka a z bezmála čtyřiceti metrů s přehledem uklidil míč do branky.

Do druhého poločasu jsme vstoupili zbytečně pasivně. Náš výkon ovlivnilo i vynucené střídání do té doby výborně hrajícího Dominika Šmída a Pavla Hlinky. Přesto jsme si vytvořili několik šancí, ale koncovku jsme vždy prováhali. Stejně tak hosté nedokázali své příležitosti proměnit a tak zůstal poločasový výsledek.

Hodnocení trenéra:

Tolik zkažených jednoduchých přihrávek a celkově zbytečných ztrát míčů by vydalo na několik zápasů i tréninků. I v obranné fázi jsme nechávali soupeři příliš prostoru.Kvalitní přechodová fáze nám scházela úplně. Tento zápas se nám nepovedl, ale jak říká fotbalový klasik, na to se historie neptá a důležité jsou získané tři body. Uvidíme, jak se přes týden přeorientujeme na přírodní trávu, jak bude vypadat zdravotní stav zraněných hráčů abychom, jak doufám, v Protivíně mohli podat lepší výkon.

Nejlepší hráč(i) utkání:

FC Chýnov: Průša, Chotovinský, Bartáček

Trenér Roman Kačur

 

—————

Zpět


Kontakt

FC Chýnov

Rok založení - 1933
Barvy oddílu - Modrá a bílá
Chýnov - Sportovní 263
391 55