16.02.2014 15:46

17.kolo Protivín 1:1 FC Chýnov

Branky: 10´ J. Vorel ( z penalty) – 79´ V. Hruška

Sestava :Průša – Břenda, Hlinka (K), Doubrava, Chotovinský – Sedlatý (Hruška J.), Hňup, Mládek O., Hruška Vl. – Bartáček, Hruška V.

ŽK 3:2 (Vorel Z., Štěpán, Rajtoral – Hruška V., Doubrava)

 

Hodnocení trenéra:

    Věděli jsme, že nás v tomto utkání nečeká nic lehkého. To se potvrdilo už při pohledu na hrací plochu, která místy připomínala pískoviště. Nicméně opět to byl zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme hráli proti silnému větru. Zkazili jsme několik přihrávek a uchýlili se k nesmyslnému nakopávání míčů. V obranné fázi jsme špatně dostupovali hráče a nechávali jim příliš prostoru pro kombinaci. Navíc jsme brzy inkasovali branku z penalty nařízené po nešťastném odrazu míče do ruky Ondry Mládka. Celý první poločas jsme se nemohli dostat do hry. Za zmínku stojí pouze šance Mládka ze 17´, kdy mohl své zaváhání napravit, po pěkné kombinační akci Václava a Vlasty Hruškových. Trefil ovšem pouze domácího brankáře. Pak už jen odvolání, již nařízeného pokutového kopu. Po zásahu pana asistenta rozhodčího, který byl velmi pozorný po celý zápas. Ovšem pouze na jednu stranu.

    Ve druhém poločase jsme přidali na pohybu a hlavně zlepšili kombinaci. Tím jsme si začali vytvářet šance a převahu. Domácí hrozili především z brejků do nichž se dostávali po našich nepřesných přihrávkách. Největší šanci neproměnil po samostatném nájezdu velmi dobře hrající J. Vorel v 73´. To byl asi rozhodující okamžik utkání. Protože v 79´ uplatnil svůj důraz v pokutovém území Jan Hruška, vybojoval míč a nezištně ho předložil svému jmenovci Václavovi, který střelou po zemi zařídil vyrovnání. V samotném závěru pak mohl obrat dokonat Vlasta Hruška, ale domácího brankáře neprostřelil.

    Zápas nebyl nijak atraktivní. Ani jeden z týmů určitě neodvedl své maximum. Konečná dělba bodů, je tak podle mého názoru spravedlivá.

Nejlepší hráči utkání:  Hruška V.


 

—————

Zpět


Kontakt

FC Chýnov

Rok založení - 1933
Barvy oddílu - Modrá a bílá
Chýnov - Sportovní 263
391 55