16.08.2012 07:56

18. kolo FC Chýnov 3:3 Dražice ( Pen 3:2 )

Sestava: Vácha P. - Vácha J., Slezáček, Kubera, Vandělík - Freitag, Zadražil F., Fišer A.,Dvořák M. - Chamra, Havlík L.
Střídali: Kořenský, Doucha, Menšík, Dvořák V., Jůza, Hladík J., Záboj

             

Opět téměř kompletní sestava a opět naprosto odlišný zápas v porovnání s předchozím. Hosté začali s mírnou převahou, ale do většího tlaku je dostal až laciný gól z přímého kopou po čtvrthodině hry. Nebezpeční jsme byli i my, ale bez gólového efektu, a tak po závaru před naší brankou jsme inkasovali do poločasu ještě jednou.
Po přestávce naše mužstvo vlétlo na hřiště jako polité živou vodou a po rychlé brance Chamry najednou hosté nevěděli co hrát. Náš tlak byl korunován druhým gólem L. Havlíka a po chvíli M. Dvořák opět předvedl svou rychlost a techniku a jeho přesný centr M. Chamra usměrnil do sítě na 3 : 2. Teprve potom se hosté dostali do hry a šance se rodily na obou stranách. Náš golman několikrát odčinil svou chybu při prvním gólu, ale přeci jen ještě jednou kapituloval. Remíza tedy přinesla ještě jedno zpestření - penalty. Prokázali jsme při nich lepší nervy, neboť jsme čtyřikrát proměnili, zatímco hostům první střelu výborně vychytal golman a jedna střela
minula bránu. Vydařený zápas v němž nechyběla bojovnost a tentokrát i daleko pevnější obrana s dnes výborným Slezáčkem, u J. Váchy určitě nejlepším výkonem sezóny hlavně v hlavičkových soubojích a přesnými centry P. Kubery.
 

—————

Zpět


Kontakt

FC Chýnov

Rok založení - 1933
Barvy oddílu - Modrá a bílá
Chýnov - Sportovní 263
391 55