16.02.2014 15:32

2.kolo FC Chýnov 5:2 Dříteň

Branky:41´, 42´ (PK) Doubrava,  66´, 81´ Šmídmajer, 84´ Pešek – 35´ (PK) Slepička, 47´ vlastní

Sestava : Průša – Chotovinský, Doubrava, Hlinka (K), Hruška Vl. – Hruška J. (61´ Mládek), Zadražil K., Břenda, Pešek – Šmídmajer, Erwert (87´ Spurný)

ŽK 1:1 Erwert– Pfeffer

 

Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně, což se nám celkem dařilo. Naši snahu však brzdila špatná kombinace a zbytečné zahušťování prostoru s míčem. Po několika našich neproměněných příležitostech a zblokovaných střelách vyšel soupeři nakopnutý míč za obranu. Po kterém jsme v pokutovém území faulovali. Nařízenou penaltu pak v 35 minutě proměnil Slepička. Inkasovaná branka nás nepoložila. Naopak stále jsme se snažili hrát. Ve 41 minutě Doubrava dobře zahrál přímý kop a vyrovnal. Hned minutu na to byl ve vápně faulovaný Erwert, pokutový kop proměnil opět Jan Doubrava a stanovil tak poločasový výsledek 2:1.

 

Do druhého poločasu jsme chtěli zlepšit především kombinaci a hru v křídelních prostorech. Ovšem poločas jsme začali hodně pasivně. Výsledkem byl rohový kop soupeře, který jsme podcenili a míč si sami nešťastně srazili do vlastní branky. Hosté se pak začali soustředit na bránění výsledku a hrozili především ze standardních situací. Nám naopak vázla kombinace, takže dalších dvacet minut oživila pouze šance Šmídmajera, který po pěkném uvolnění na hranici šestnáctky mířil mimo. Jiné to bylo v 66 minutě, kdy po rohu Vlastimila Hrušky chytře hlavičkoval k zadní tyči a vstřelil, jak se ukázalo vítězný gól. Další jsme přidali v 81 minutě, kdy Pavel Hlinka vybojoval míč na polovině hřiště pro Vl. Hrušku, který opět našel Šmídmajera a ten se nemýlil podruhé. V tu chvíli byl již soupeř odevzdaný. Naší snahu pak korunoval o tři minuty později Jan Pešek. Kterého po centru Hlinky vyslal do šance přesnou přihrávkou hlavou Karel Zadražil.

 

Průběh zápasu nebyl až tak jednoznačný, jak napovídá konečný výsledek. Stále nás trápí individuální i taktické chyby, ale doufáme, že nás pět branek do sítě soupeře povzbudí, a že příští týden získané body potvrdíme.

 

Nejlepší hráč(i) utkání:

 

FC Chýnov: Jan Doubrava, Jiří Šmídmajer

Dříteň: Tomáš Slepička

 

—————

Zpět


Kontakt

FC Chýnov

Rok založení - 1933
Barvy oddílu - Modrá a bílá
Chýnov - Sportovní 263
391 55