16.02.2014 15:52

23.kolo FC Chýnov 4:1 ZVVZ B (Branice)

Sestava FC Chýnov:

Lála – Chotovinský, Doubrava, Hlinka (K), Břenda – Hruška J. (83´ Sedlatý), Mládek, Hňup (88´ Zadražil V.), Zadražil K. – Hruška Vl., Bartáček

V prvním poločase až na drobná zaváhání hráli domácí dobře. Soupeř se prezentoval taktikou dlouhých nakopávaných míčů se kterými si Chýnovská obrana většinou věděla rady. Domácí se naopak snažili o kombinační hru, které ovšem scházela přesnost poslední přihrávky nebo důraznější koncovka. Po několika neproměněných šancích se Chýnovští dvakrát, za přispění hostujícího brankáře, prosadili z rohového kopu. Nejprve Vlasta Hruška ve 24 minutě našel Hlinku, který se zkušeně zorientoval a hlavičkou otevřel skóre zápasu. Hned dvě minuty na to po identické situaci opět zahrané Hruškou zvyšoval na dva nula Doubrava. V poslední minutě poločasu pak šel sám na brankáře právě autor dvou gólových přihrávek, ale jeho kličku zneškodnil včas vyběhnuvší brankář Hejl.

Úvod druhého poločasu pak domácí zaspali. Hostům ve 48 minutě vyšla akce z dlouhého nákopu a přízemní střelou snížili na rozdíl branky. Dalších deset minut pak byli aktivnější, ovšem bez gólového efektu. Po té domácí hru vyrovnali a opět se začali prosazovat. V 63 minutě zahrával Doubrava standardní situaci z půlky hřiště. Jeho centr do vápna hostujícímu brankáři propadl a Karel Zadražil vrátil vedení o dvě branky na stranu domácích. Od té doby už Chýnov zápas opět kontroloval. V 76 minutě navíc vybojoval před vápnem míč důrazný Karel Zadražil. Přesně přihrál Vl. Hruškovi, který obstřelil brankáře a stanovil tak konečný účet zápasu.

Hodnocení trenéra:

Toto utkání bylo pro nás velmi důležité Jsem rád, že jsme se oproti minulému zápasu vyvarovali hrubých individuálních chyb a dokázali jsme vyhrát. Dnes rozhodovali především standardní situace, ze kterých jsme dokázali vstřelit tři branky. Až na výpadek koncentrace v úvodu druhého poločasu jsme měli zápas pod kontrolou a výsledek odpovídá dění na hřišti. Za dnešní výkon zaslouží pochvalu celý tým.

—————

Zpět


Kontakt

FC Chýnov

Rok založení - 1933
Barvy oddílu - Modrá a bílá
Chýnov - Sportovní 263
391 55