27.08.2012 16:47

23.kolo Želeč 2:1 FC Chýnov

Sestava - Průša - Břenda , Hlinka , Krump , Zadražil K.(v 20.min. Kylar) - Sedlatý , Pešek ( v 70.min.Hňup ), Zadražil V.,Kučera - Čihák , Basík ( v 86.min. Holota )

 

Při trošce štěstí jsme si mohli odvézt bod. Ale buďme skromní, kdyby domácí proměnili co měli tak by jsme si odváželi debakl. Náš mančavt se musel obejít bez trojice Hrušků, kteří dali přednost  hasičské soutěži. Proto hráli v základu Sedlatý, Pešek a navrátilec na jeden zápas Krump. Nesehranost atˇ zápasu odevzdali všechny síly byl přece jenom znát. Domácí nás hned od počátku přimáčkli k našemu pokutovému území. Když Barteska z trestného kopu orazítkoval spojnici břevna bylo nám jasné že pokud přijdou další, že už se mýlit nebude. Ale přes tento tlak jsme se dostali k ohrožení Želečské branky. První poločas skončil 0:0.Druhý začal opět tlakem což vyůstilo ve vedení 1:0 pro Želče, kdy odraženej balon napálil hráč domácích do skrumáže před brankou a míč se stočil mimo brankáře Průšu.  Mimochodem Brankář Průša měl premiéru v dresu prvního mužstva a zvládl ji bezvětších chyb. V 51 minutě utekl všem po odraženém balonu Čihák a šel sám na brankáře domácích, tuto největší naši šanci, ale dobře natrefil a tak jsme se bránili dál. Tak od 65. minuty začali domácí vypadat z role favorita. Ale přesto v 70. minutě přišla penalta pro domácí. Tak trochu přísná, ale budiž. Brankář Průša trefil stranu, ale byl krátký.V 74 minutě pronikl na dostřel branky Hňup, ale zakončil jen těsně vedle .V 75 min halavičkovali domácí dobře postavenému Průšovi do náruče. V 77 minutě jsme kopali trestňák my. Hlinka však kopl do náruče dobře postavenému gólmanovi domácích. A pak jsme se dočkali. V 85 minutě při svém druhém sólu Čihák nezaváhal a střelou na vzdálenější tyč upravil na dva jedna. To už nevydržel trenér Holota na lavičce a na závěrečných pět minut se zapojil do našeho tlaku. Zahrál si tak proti bývalému spoluhráči Barteskovi s nímž hrál v dobách ligových. Domácí si už vedení pohlídali za cenu žlutých karet.

Za týden nás čeká v sobotu 2.6.od 17 00 hodin zápas který může hodně napovědět o sestupujícím z I.A. třídy. Tak vás všechny komu není lhostejný Chýnovský fotbal zvu do Plané n. Luž.


 

 

—————

Zpět


Kontakt

FC Chýnov

Rok založení - 1933
Barvy oddílu - Modrá a bílá
Chýnov - Sportovní 263
391 55