16.02.2014 15:35

5.kolo Hradiště 5:2 FC Chýnov

Sestava : Spurný – Chotovinský, Břenda, Hlinka (K), Hruška Vl. (83´ Hruška J.) – Mládek (62´ Erwert), Zadražil K., Hňup, Pešek – Šmídmajer, Doubrava

 

Tenhle zápas se mi hodnotí velmi těžko. V prvním poločase jsme si vytvořili několik vyložených příležitostí ovšem proměnili jsme pouze jednu zásluhou Honzy Doubravy, kterého do samostatného úniku vyslal Šmídmajer. Ten minutu na to po samostatné akci trefil tyč. Poločas jsme vyhráli 1:0 a vedení jsme chtěli v tom druhém navýšit.          

    Ovšem vstup do druhého poločasu byl z říše zlých snů. Nechali jsme se soupeřem nepochopitelně zatlačit. Zápas pak rozhodli dvě slepené branky v rozmezí minuty. Nejdříve jsme ve vápně špatně odvrátili standardní situaci, nabídli domácím dorážku a vyrovnání. Prakticky po rozehrání jsme propadli na levé straně a nepovedený centr domácího Žaluda skončil v naší brance. Za deset minut jsme opět špatně sehráli vlastní aut na polovině soupeře a hosté rychlou akcí do odkryté obrany zvýšili na rozdíl dvou branek. Následně jsme dokázali po přímém kopu a hlavičce Zadražila snížit na rozdíl branky. Ale v době tlaku a snahy o vyrovnání jsme opět vlastním nedůrazem při odkopu nabídli domácím zvýšení náskoku o dvě branky. Poslední branka už byla výrazem zmaru.

    Neproměňování šancí a vlastní chyby v obranné činnosti nás tentokrát stáli body, které nebyly tak daleko, jak by se podle výsledku mohlo zdát.

Nejlepší hráč(i) utkání:  Zadražil, Šmídmajer

 

—————

Zpět


Kontakt

FC Chýnov

Rok založení - 1933
Barvy oddílu - Modrá a bílá
Chýnov - Sportovní 263
391 55